Η Εταιρεία

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η ANTEL ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη προσφέροντας  κορυφαίες υπηρεσίες Marketing ενεργειών στις πλέον καταξιωμένες και απαιτητικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Το όραμα μας δεν έχει σύνδεση.
ANTEL

Στόχος της είναι η πολλαπλάσια ανταπόδοση στον πελάτη του κόστους του διαφημιστικού του μηνύματος, μέσω της αποτελεσματικότερης μεταφοράς του, της μέγιστης αναγνωρισιμότητας και της συνακόλουθης, τόσο άμεσης όσο και μακροπρόθεσμης, αύξησης των πωλήσεών του.
Η υπευθυνότητα, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια σε συνδυασμό με την αδιάκοπη επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού στις τεχνικές κάθε δραστηριότητας, εγγυάται σύγχρονες λύσεις στα ζητήματα προσέγγισης προϊόντων και κοινού.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας.

0
ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ - ΕΠΟΠΤΕΣ
0
ΠΡΟΩΘΗΤΡΙΕΣ
0
ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Γιατί να μας επιλέξετε;
Διότι διαθέτουμε :

Την Επιτυχημένη Γραμμή μας εξακολουθούμε να διευρύνουμε με ενθουσιασμένους πελάτες μέσα από μια συνεχή προσπάθεια για άριστα αποτελέσματα.

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διανομή διαφημιστικών εντύπων.

Με βασικό γνώμονα την πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να παρέχουμε ένα πλήρες σχέδιο που αφορά τον σχεδιασμό και την εκτύπωση του εντύπου, σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα έχει καλύτερα αποτελέσματα η διανομή του, καθώς και με πιο τρόπο είναι ορθότερο να διαμοιραστεί.

Το προσωπικό από το οποίο αποτελούνται οι ομάδες διανομής τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές εμφάνισης, που περιλαμβάνουν το διακριτικό της εταιρίας μας και έχουν άριστη συμπεριφορά .